TPCH Nieuwsbulletin

Nieuwsbrief oktober 2024

JEUGDNIEUWS

Allereerst willen we even laten weten, dat we een fantastisch Bureau Aldoende Open Jeugdtoernooi hebben gehad in de laatste week voor de zomervakantie. Ruim 160 kinderen tussen de 5 en 18 jaar deden mee en wat een feest was het die week! Naast de fanatsische wedsrtijden werd er bijna elke avond eten verzorgd door Laura en haar team. Naast de fantastische wedstrijden werd er bijna elke avond eten verzorgd door Laura en haar team. Er was een springkussen en een stormbaan, de kinderen werden geschminkt en de ijskar van Di Fiorentina verzorgde het toetje na de BBQ. Dit alles werd mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Bureau Aldoende en door onze sponsors GEJOMA, Di Fiorentina en BGMW

Inmiddels is de zomervakantie weer voorbij en zijn er 12 jeugdteams elke zondag bezig met prachtige wedstrijden in de Najaarscompetitie. De trainers zijn bezig met hun laatste zomerlessen. Voor de winterlessen kunt u uw kind nog tot woensdag 9 oktober inschrijven. De lessen starten in de week van 4 november. Op 18 oktober hebben we weer een ‘Fright Night Sjoemelavond’, waar uw kind voor kan worden ingeschreven.

 

INTERNE COMPETITIE

De interne vrijdagavond gaat weer van start. 

De interne competitie is alleen voor leden van TPC Heiloo en is een gezellige onderlinge competitie. Er wordt gespeeld op vaste speeldagen, namelijk: 8 en 22 november, 6 en 20 december, 10 en 24 januari, 7 en 14 februari. Je schrijft je in per dubbel team, een team kan uit meer dan 2 spelers bestaan en je kan je inschrijven als heren-, dames- of gemengd dubbel. Na inschrijven zullen wij de poules indelen en wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met de sterkte van het koppel.

De inschrijfkosten per team bedragen € 25,00 en deze kunnen op de eerste speeldag bij de bar betaald worden. De inschrijving sluit op 25 oktober, daarna zal de indeling bekend gemaakt worden. Wil je ook mee doen? Schrijf je dan in via de link : https://tournify.nl/live/tpcheiloointernecompetitie


De wedstrijden duren voor de tennis 75 min en voor padel 60 min. Je speelt 1 wedstrijd per avond en er zijn meerdere starttijden: tennis: 19:15 of 20:30 uur, padel: 19:00, 20:00 of 21:00 uur. Zodra de inschrijving gesloten is, worden de poules gemaakt en zie je hoelaat je moet starten. Wanneer je team niet compleet is op een van de avonden, moet je zelf voor een invaller zorgen. Er worden geen wedstrijden verplaatst.
 

SUCCESVOLLE ZOMERTOOIEN BIJ TPC HEILOO 

Het zomerseizoen zit er weer op, en wat een fantastische periode was het! Met een reeks toernooien die zowel door deelnemers als toeschouwers druk bezocht werden, kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde zomer vol sport en plezier. De sfeer was zoals altijd gezellig en sportief, met veel competitie en vriendschappelijke ontmoetingen.

Een dergelijk succes zou natuurlijk niet mogelijk zijn zonder de geweldige inzet van onze vrijwilligers. Van de voorbereidingen tot de toernooiweken zelf, jullie hebben ervoor gezorgd dat alles vlekkeloos verliep. Dank jullie wel!

Met de zomer nu achter ons, kijken we al uit naar het volgende seizoen. De herfst brengt nieuwe mogelijkheden en uitdagingen met zich mee, en we hopen opnieuw op jullie enthousiasme en steun. Zo begint binnenkort de interne competitie en starten we het nieuwe jaar weer met het jaarlijkse Boerenkool Toernooi. Blijf onze website en nieuwsbrief in de gaten houden voor aankomende evenementen.

COMPETITIES PADEL EN TENNIS VAN START BIJ TPC HEILOO

Junioren en Senioren Klaar voor een Spannend Seizoen! 

Met veel enthousiasme en energie zijn de padel- en tenniscompetities bij TPC Heiloo weer van start gegaan. Zowel junioren als senioren staan te popelen om hun talenten op de baan te laten zien en te strijden voor de overwinning in hun respectieve categorieën. Na een lange en succesvolle zomer vol toernooien, kijkt de club nu uit naar een seizoen vol competitie. Van beginners tot ervaren spelers, iedereen heeft zich voorbereid op weken vol spannende wedstrijden. Op de vrijdag, zaterdag en zondag spelen meerdere teams competitie. Wil je vrij spelen? Kijk goed op de KNLTB Club app of er banen vrij zijn, of kom dit even vragen bij de Competitieleiders. We wensen alle deelnemers veel succes en vooral veel plezier in de competities!

VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR DE PARKCOMMISSIE TPC HEILOO 

Onze prachtige club draait op de inzet en passie van vele vrijwilligers, en nu hebben we jullie hulp nodig om ons park nog mooier te maken! We zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om de parkcommissie te versterken. Heb je tijd over en wil je een steentje bijdragen aan het onderhoud en de uitstraling van ons park? Dan is dit je kans!

De parkcommissie komt elke maandagmiddag om 13:00 uur bijeen op de club om het park te onderhouden en te verfraaien. Of het nu gaat om tuinieren, schoonmaken of kleine reparaties, elke handeling draagt bij aan een prettige en verzorgde omgeving waar we allemaal van kunnen genieten. Dit is een uitstekende gelegenheid om de sfeer te proeven, de andere vrijwilligers te ontmoeten en te zien wat er allemaal gebeurt. Als je interesse hebt om mee te helpen, neem dan contact op met Kees Sinnige. Kees kan je alles vertellen over de werkzaamheden en hoe jij hieraan kunt bijdragen. In een volgende nieuwsbrief zullen we meer details delen over de specifieke taken en projecten van de parkcommissie. Houd dus je inbox in de gaten!

Samen kunnen we ervoor zorgen dat TPC Heiloo een schitterende plek blijft om te sporten en te ontspannen. We hopen je snel te mogen verwelkomen in ons team van toegewijde vrijwilligers.

TPC CLUBSHIRTS

Er liggen nog een aantal bestelde shirts klaar om opgehaald te worden. Mocht je nog geen shirt besteld hebben, maar zou je die wel willen, dan hebben we nog shirts. Deze zijn te verkrijgen aan de bar.

SCHOENENBORSTELS BIJ DE INGANGEN

Helaas hebben we weer met vochtig en nat weer te maken. Als jullie gezellig wat gaan drinken in de kantine, vergeet dan niet de schoenen even door de borstels te halen. Er staat er 1 voor het terras en bij de ingang van het "halletje" . Niet alleen dat er veel zand mee naar binnen word genomen van onder de schoenen, ook word het hierdoor spekglad in de kantine, dus ook tegen het uitglijden. 

 

 

 


 

 

« Terug