TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: Nieuwsbrief juli/augustus 2024

OPROEP VRIJWILLIGERS SPANISH NIGHTS TOERNOOI 2024 


HELP JE OOK MEE 😉??

Van 10-18 augustus organiseren we het Eiland de Wild Spanish Nights P500 toernooi.
Hulp is van harte welkom bij de opbouw op vrijdag 9 augustus, maar vooral achter de wedstrijdtafel gedurende de toernooi week.
Wil je net als wij iedere deelnemer als gastheer/gastvrouw van harte welkom heten, zich thuis laten voelen en de spelers naar de baan verwijzen, uitslagen met een smile noteren (wij zijn de vriendelijkste toernooicommissie) en een fotootje van de spelers maken? Dan ben je van harte welkom om ons team te versterken.
Hulp is nodig op weekdagen van 17.00 - 23.00 uur en in het weekend vanaf 9.00 uur. Je kunt zelf in detail aangeven wanneer je wel en niet kunt. 
Je draait dan 2 tot 5 shiftt (3-4 uur) mee met een ervaren teamlid. Uiteraard krijg je een drankje tijdens je shift. Wij zitten op jouw smile 😃 te wachten!

Twijfel je? Neem dan even contact op met Linda (06-52699421) of Frits ( 06-29435965) op en dan komt het goed.

Sportieve groet,
Team Spanish Nights
Linda & Frits


EILAND DE WILD DUBBEL TOERNOOI 2024

Van 5-9 t/m 8-9        Eiland de wild Keukens 30+, en 45+ Dubbel toernooi (tennis en padel) - Klik hier om in te schrijven

Je kunt je ook inschrijven door de QR-code op de flyer te scannen . Deze hangen in de kantine.
 

KANTINE OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE ZOMERMAANDEN (juli t/m augustus 2024)

Tijdens de vakantieperiode is de kantine 's morgens van 9:30 tot 12:00 uur en 's avonds van 19:30 tot 24:00 uur geopend. Van zaterdag 20 juli tot woensdag 7 augustus is de kantine gesloten.  
De reguliere openingstijden van de kantine zijn maandag t/m vrijdag van 09.30 -17.00 uur en van 19.30 - uiterlijk 24.00 uur; zaterdag en zon- en feestdagen gesloten (uiteraard bij activiteiten wel geopend). Wanneer de kantine gesloten is , kan je toch gebruik maken van de banen, het afhangbord en de toiletten. 

* Bij weinig tot geen leden op het park kan het zijn dat de kantine gesloten is.
 

LEDENSTOP

Momenteel geldt er voor de senioren weer een ledenstop voor zowel tennis als padel. We zitten aan het maximum van 1250 leden. 
Mensen die zich als nieuw lid aanmelden, worden op de wachtlijst geplaatst.

UPDATE SPONSORSHIRTS

Omdat er vrij laat nog vraag was naar het sponsorshirt, zijn deze pas op 1 juni 2024 besteld. De verwachting is dat de shirts worden geleverd in de maand september.
We hopen voor de competitieteams dat de shirts voor de najaarscompetitie binnen zijn! 
 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug