TPCH Nieuwsbulletin

TPC Heiloo: Nieuwsbrief mei 2024

TOERNOOI NIEUWS - Senioren & Junioren / Tennis & Padel

Het toernooi seizoen is weer geopend! Hierbij de aankomende toernooien voor in de agenda!

29-6 t/m 7-7      Kuyper & Blom Makelaars Heiloo Open 2024 (tennis en padel)  - Klik hier om in te schrijven
14-7 t/m 19-7    Bureau Aldoende Open Jeugd toernooi 2024 (tennis en padel) - Klik hier om in te schrijven
10-8 t/m 18-8    Eiland de Wild Spanish Nights Padel Open P500 2024 (padel) - Klik hier om in te schrijven
5-9 t/m 8-9        Eiland de wild Keukens 30+, en 45+ Dubbel toernooi (tennis en padel) - Klik hier om in te schrijven

Je kunt je ook inschrijven door de QR-code op de flyer te scannen . Deze hangen in de kantine.

 

CUPRA EREDIVISIE DAMES PADEL COMPETITIE JUNI 2024

In de maand juni vindt de CUPRA Eredivisie Padel Dames 2024 plaats. Deze competitie is verdeeld over drie speelweken, gevolgd door de allesbeslissende play-offs op zondag 23 juni. . De dames die deelnemen worden niet betaald en vinden het gewoon een eer om mee te mogen spelen. De competitie wordt gespeeld op dinsdag- en woensdagavonden. Om voldoende banen beschikbaar te houden voor onze leden, zullen hiervoor de padellessen op deze drie speelavonden, op kosten van TPCH, naar binnen worden verplaatst. Op onze website kunt u meer lezen over de dames in het team: www.tpcheiloo.nl

 

Het programma van TPC Heiloo in de competitie ziet er als volgt uit:

  • Dinsdag 4 juni: Thuiswedstrijd tegen ESTATE PADEL
  • Woensdag 5 juni: Thuiswedstrijd tegen PEAKZ REKRE X3
  • Dinsdag 11 juni: Uitwedstrijd tegen XNRGY
  • Woensdag 12 juni: Uitwedstrijd tegen Sportclub Houten
  • Woensdag 19 juni: Thuiswedstrijd tegen The Padellers Amstelpark

Alle wedstrijden beginnen om 19:00 uur. Er wordt gespeeld met een golden point. 

Op de eerste speeldag wordt door de dames van het eredivisie team een clinic verzorgd speciaal voor dames.

 

Ambities en Toekomstperspectieven
Naast het streven naar de Eredivisie-titel, heeft het TPC Heiloo team ook bredere doelstellingen. Ze hopen hun vereniging op de kaart te zetten, jonge talenten te inspireren en de padelsport te laten groeien. Met een mix van ervaring, talent en enthousiasme, zijn ze vastberaden om hun beste spel te laten zien en een gedenkwaardig seizoen neer te zetten.

 

KANTINE OPENINGSTIJDEN TIJDENS DE ZOMERMAANDEN (juli t/m augustus 2024)

Tijdens de vakantieperiode is de kantine 's morgens van 9:30 tot 12:00 uur en 's avonds van 19:30 tot 24:00 uur geopend. Van zaterdag 20 juli tot woensdag 7 augustus is de kantine gesloten.  

De reguliere openingstijden van de kantine zijn maandag t/m vrijdag van 09.30 -17.00 uur en van 19.30 - uiterlijk 24.00 uur; zaterdag en zon- en feestdagen gesloten (uiteraard bij activiteiten wel geopend). Wanneer de kantine gesloten is , kan je toch gebruik maken van de banen, het afhangbord en de toiletten. 

* Bij weinig tot geen leden op het park kan het zijn dat de kantine gesloten is.

NAJAARSCOMPETITIES SENIOREN & JEUGD / TENNIS & PADEL

Jullie kunnen je vanaf nu inschrijven voor de verschillende competities. 

Het is zo ver, de inschrijving voor de Najaarscompetitie 2024 is geopend. De Najaarscompetitie wordt steeds populairder, want ieder jaar doen er meer spelers van verschillende verenigingen mee. Het is uitdagend en je wordt sneller beter. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezellig. Kortom, tennis en padel is leuker als je wedstrijden speelt! Je moet er wel snel bij zijn want de inschrijving voor tennis sluit al op 12 juni voor zowel jeugd als senioren (teams aanmelden voor 19 juni). De inschrijving voor de padelcompetitie sluit 26 juni (teams aanmelden voor 10 juli). 

Jullie kunnen de inschrijfformulieren vanaf 30 mei vinden op de website onder de kopjes Jeugd, Tennis en Padel. 

Let op! In het najaar wordt de vrijdagavondcompetitie, in tegenstelling tot de Voorjaarscompetitie, niet om de week gespeeld maar elke week. Dit is vanwege de beperkte periode waarin in het najaar wordt gespeeld. Het kan dus zijn, dat er bij teveel inschrijvingen, teams worden uitgeloot. Er wordt dan uiteraard eerst contact opgenomen met de aanvoerder om te zoeken naar een oplossing. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven als lid van TPC Heiloo. Via de nieuwsbrief informeren wij leden over activiteiten binnen de vereniging. Stelt u desondanks geen prijs meer op deze nieuwsbrief, dan kunt u ons dit laten weten via Uitschrijven nieuwsbrief. Als u de nieuwsbrief liever op een ander mailadres ontvangt, dan kunt u het juiste mailadres per mail doorgeven aan ledenadministratie@tpcheiloo.nl. De mail graag verzenden vanaf het adres waarop u de nieuwsbrief tot dusver hebt ontvangen en onder vermelding van uw naam en het juiste mailadres.

« Terug