Nieuws

VERSLAG SPANISH NIGHTS: ZONNIGE START

Zondag, dag 2 was een geweldige eerste zondag, met prachtig weer. Je zou niet zeggen dat het toernooi nog maar net van start is gegaan. Er was volop publiek. Langs de banen en op het terras was het gezellig druk met een drankje, tapasplankje en al het andere lekkers. Hopelijk ben je ons team met heerlijke verfrissende fruitspiesjes ook tegengekomen. Het zag er geweldig uit.

Helaas moest het team van Nautilus aan Zee bij 1-1 opgeven vanwege een blessure. Ronald de Boer, jaja de voetballer en initiatiefnemer van de hal, Plaza Padel, onze buren, speelde ook een spannende 3-setter met Joeri Hoeve met veel publiek langs de baan. Joeri is onze toernooisponsor en eigenaar van de Heeren van Heiloo. Je kunt ze dinsdagavond weer zien spelen. Eric de Lange (initiatiefnemer van Premier Padel Rotterdam) en zijn zoon Rick speelden met het nodige spektakel tegen onze clubleden Frits en Juriaan. Geweldig hoe er op alle niveaus gestreden wordt voor de winst, en daarbij de sfeer zeer sportief is, echt padel. 

Planning 
We hebben vandaag en morgen een megavol programma. We willen zoveel mogelijk iedereen laten spelen. We doen voor iedereen enorm ons best en we proberen ieder koppel minimaal 2 potjes te laten spelen deze week. Helaas als er nu nog afzeggingen zijn ivm blessures of een gewijzigde beschikbaarheid wordt dat steeds lastiger, dus zorg dat je deze week je agenda vrij blijft houden, zodat wij de planning rond kunnen krijgen en iedereen de baan op kan. Alles is gepland maar nog niet alles is gepubliceerd.

Er zijn veel wedstrijden van het weekend doorgeschoven naar vandaag en morgen, ivm finales bij andere toernooien. Het kan daarom zijn dat je vandaag en morgen iets langer moet wachten voordat je de baan op kunt. Ga gezellig zitten, neem een drankje en maak kennis met nog meer leuke padellers. 

Gelukkig kunnen we ook gebruik maken van de hal van Plaza Padel Heiloo, naast ons park. Je hoort op het park of je buiten of binnen speelt. Het wordt vandaag prachtig weer en fiks warm. In de avond koelt het wat af. Zorg dat je voldoende water bij je hebt voor de hele wedstrijd en dat je voldoende afkoelt.

Eten en drinken 
Bij de horeca kun je weer de lekkerste drankjes en hapjes kopen en een heerlijke daghap (liefst een dag vantevoren reserveren, bij de bar of via horecatchu@gmail.com). Zie in de bijlage en op de bar de flyer met het complete toernooi aanbod met specials.

BBQ van Slagerij Snel 
Onze BBQ (zowel vegetarisch als niet-vegetarisch) op vrijdag (18:00-20:00 uur) moet zeker op je lijstje staan, je kunt je tot en met donderdag 12 uur opgeven  via deze link: www.padelparty.nl/bbq en via iDeal betalen. We hopen dat heel veel spelers en publiek meedoen met deze gezellige bbq, die mogelijk wordt gemaakt door Slagerij Snel uit Limmen. Geef je nu meteen op, dan weten wij wie er komen. :-) Kosten: slechts 15 euro.

Livestream 
Heb je onze unieke Youtube Padel Party livestream met score al gezien. Je kunt op www.youtube.com/@ipadel de live wedstrijd meekijken en uiteraard achteraf nog terugzien. Dus vertel het aan familie en vrienden als je op baan 1 staat of analyseer je eigen wedstrijd.

 Links

- Livestream Youtube: www.youtube.com/@ipadel, tabblad live 
- Aanmelden BBQ voor donderdag 12:00 uur, bbq is vrijdag 18-20 uur: www.padelparty.nl/bbq
- Aanmelden Dutch Padel Party (KOTC) vrijdag 15:30-17:00 met Dutch Padel rackets testen en speciale event korting www.padelparty.nl/padel.php 
- Facebook www.facebook.com/spanishnightspadel/ of 
- Instagram www.instagram.com/spanishnightspadel/ 
- Instagram goede doel: www.instagram.com/marinusironman, loten vanaf vandaag te koop

De foto's vind je straks terug op onze socials.

Vanavond start de lotenverkoop!

Op naar dag 3, vamos!

Team Eiland de Wild Spanish Nights  

« Terug

» Nieuws archief