Nieuws

Samenwerking met Tenniscentrum De Dors

Op een steenworp afstand van ons park staat de tennishal van Tenniscentrum De Dors. Voor veel van onze leden een bekende plek vanwege deelname aan het kersttoernooi, of omdat zij het buiten-tennis op ons park afwisselen met binnen=tennis in de hal van de Dors. Het lag dan ook voor de hand om de samenwerking te zoeken. Afgelopen week zijn de eerste afspraken gemaakt. Als lid van TCHU kun je hier meteen je voordeel mee doen!

De volgende afspraken zijn tot dusver gemaakt

  1. Bij slechte weersomstandigheden kunnen leden van TC Heiloo United tegen een gereduceerd tarief van € 15,- per uur een losse baan huren bij De Dors. Met name in de daluren zijn hiervoor nog banen beschikbaar, De beschikbaarheid varieert per dag. Wil je weten welke uren en vrij zijn? Bel dan 072-8881722 , of stuur een mail naar info@tenniscentrumdedors.nl. Als je gaat tennissen bij De Dors wel even tennispas meenemen. Aanschaf van een dalurenkaart is niet nodig.
  2. Voor spelers die in de winter in het Tenniscentrum De Dors spelen en geen lid zijn van TC Heiloo United biedt de TCHU de mogelijkheid tot kennismaking met TCHU in het zomerseizoen. Spelers kunnen zich op de middagen melden in de kantine voor een tijdelijke pas en 2 keer vrij spelen.
  3. Toernooien van TC Heiloo United kunnen bij slecht weer uitwijken naar de tennishal (mits er ruimte is). Wel zo fijn om ook bij slecht weer het programma zoveel mogelijk doorgang te kunnen laten vinden. Toernooicommissies worden nog geïnformeerd over de procedure en de contactpersoon vanuit De Dors. Bij uitwijk vindt het aan- en afmelden voor de wedstrijden wel gewoon bij TCHU plaats. 

We zijn blij met de goede relatie tussen Tenniscentrum De Dors en TCHU en verheugen ons op de verdere samenwerking!


Astrid Bal (Tenniscentrum De Dors) en Ton Verberne (TCHU) bevestigen de samenwerking

« Terug

» Nieuws archief