Nieuws

Contract met Trainerscollectief verlengd

TC Heiloo United verlengt het contract met het Tennis Trainers Collectief Noord-Holland Noord. We zijn blij dat het trainerscollectief van Rob Buntsma ook de komende 2 jaar de trainingen zal verzorgen.

Jan Zuurbier en Sjoerd Stoker hebben namens de Technische Commissie samen met Rob Buntsma goede afspraken gemaakt. We zijn ervan overtuigd dat we op basis van deze afspraken ook de komende 2 jaar onze leden kwalitatief hoogwaardige en goed georganiseerde  tennislessen kunnen bieden. Rob, Esther, Franky, Robin, Wesley, Kevin en Nils hebben er zin in en gaan onze vereniging ook helpen bij het opzetten van nieuwe activiteiten.

Overigens zullen we Rob de komende periode wel even moeten missen. Binnenkort gaat Rob onder het mes, om na de zomervakantie weer topfit op de baan te kunnen staan. In de tussenliggende periode nemen Kevin en Nils de lessen voor Rob waar. We wensen Rob veel sterkte en een voorspoedig herstel!

Op de foto vlnr: Jan Zuurbier (technische commissie), Ton Verberne (voorzitter), Rob Buntsma (trainers collectief), Carolien Sterkman (bestuurslid) en Sjoerd Stoker (technische commissie).

« Terug

» Nieuws archief