Nieuws

In memoriam: Nico Vennik

Afgelopen zondag ontvingen wij het bericht dat Nico Vennik die middag was overleden. Met Nico verliezen we een vrijwilliger van het eerste uur die als trouw lid heel erg veel heeft betekend voor de vereniging.

Nico heeft zich meer dan 30 jaar met hart en ziel ingezet voor TV Heiloo en later TC Heiloo United. Maar liefst 31 jaar is Nico bijzonder actief geweest binnen de toernooicommissie van het open toernooi, inmiddels bekend als het Kuyper & Blom Open. Het tekent Nico dat hij afgelopen jaar de verjongde toernooicommissie nog met raad en daad heeft bijgestaan en op een positieve manier heeft bijgedragen aan de overdracht.  

Bij de middenstand van Heiloo is Nico ook geen onbekende. Namens de sponsorcommissie bezocht Nico jaarlijks vele middenstanders om ze er van te overtuigen dat zij er goed aan zouden doen om onze vereniging te sponsoren. Dit heeft de vereniging al die jaren geen windeieren gelegd. Ook afgelopen jaar heeft Nico zijn ronde door het dorp nog gedaan. Nico was de sponsorcommissie en de sponsorcommissie was Nico.

Tennissen was voor Nico al enige tijd niet meer weggelegd, maar dit najaar hebben we Nico toch nog een aantal keer mogen verwelkomen op het park waar hij zo graag kwam. Afgelopen maanden waren zwaar voor Nico en zijn omgeving. We wensen zijn vrouw Wil, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte en denken samen met hen terug aan alle mooie momenten. 

Bestuur TC Heiloo United

« Terug

» Nieuws archief