Nieuws

Lancering TCHU club App

Tijdens de nieuwjaarsreceptie is de  de TC Heiloo United club App gelanceerd.

De App zal zich nog verder ontwikkelen,maar met de lancering willen we alvast zorgen dat zoveel mogelijk leden aangesloten worden, zodat zij ook via deze weg op hoogte blijven van alles wat er speelt binnen de club. De App is bovendien een manier om 'maatjes' te vinden binnen de club. Daarmee draagt de app bij aan het motto iedereen voelt zich 'thuis bij TCHU'. 

Wat kan ik nu al met de App?

  • Clubnieuws; belangrijke nieuwsberichten zijn zichtbaar in de app.
  • Clubagenda en evenementen; leden krijgen een overzicht van aankomende evenementen in een overzichtelijke clubagenda.
  • Tennismaatje zoeken; Met maatjes kunnen leden binnen onze vereniging elkaar vinden en uitnodigen om te tennissen.

Wat we nog niet open hebben gesteld is het afhangen. Bekeken wordt nog onder welke voorwaarden afhangen van banen mogelijk wordt. Je zult uiteindelijk altijd nog je pas langs de magneetstrip bij het afhangbord moeten halen om te bevestigen dat je er bent.

Met de komst van deze App zijn wij als vereniging beter in staat alle leden snel te bereiken met belangrijke clubinformatie. We kunnen leden verbinden met elkaar en maken het samen tennissen eenvoudiger.

Voor meer informative over het gebruik van de app verwijzen wij graag naar de website van de KNLTB: www.knltb.club/app.

Hoe kom ik aan de App?

De App is in de App Store en in  de Play Store terug te vinden met de zoekterm Heiloo-United.

Om gebruik te maken van de App heb je wel je bondsnummer en je clubnummer nodig. Alle leden waarvan wij over een e-mail adres beschikken, hebben inmiddels een mail ontvangen met de codes waarmee ze toegang hebben tot de App. Heb je de mail niet ontvangen, dan beschikken wij niet over jouw huidige e-mailadres.

Stuur je juiste e-mailadres door naar info@tcheiloounited.nl en we maken het voor je in orde.

Heb je verder nog vragen of opmerkingen, dan horen wij het graag. Stuur een mail naar aaik.oosters@gmail.com of ton.verberne@gmail.com en we komen met een reactie.

 

 

« Terug

» Nieuws archief